Lisbeth Nebelong
   


ffForsiden
vvTrilogien
vvTuren går til
vvForedrag
xxMøde i mol
Når engle
spiller Mozart

Færøblues
Artikler
Sidste nyt
Pressefotos 

 

Reception i Færøhuset

Med Møde i mol rundes fyrre års fortælling om danske Lisa og færøske Kári af. Og det skulle naturligvis fejres i Færøhuset, hvor også Færøblues blev præsenteret i 2008. 20. marts 2014 blev der derfor holdt udgivelsesreception i det hyggelige hus på Vesterbrogade i København for familie, venner, læseheste, litterater og Færø-fans.

Forfatteren fortalte om og læste lidt op fra romanen, indimellem akkompagneret af den unge færøske cellist, Andreas T. Restorff, der spillede præludiet, sarabanden og giguen fra Bachs solosuite nr 1.

Forlægger Steen Piper, Hovedland, fortalte om bogen, der i dagens anledning kunne købes til særpris. Og mange benyttede sig af muligheden for at få den nye roman signeret.

Der blev budt på vin og snacks, og solgt færøske rullepølsemadder, kaffe og kage fra baren.

Kirstine Uhrbrand og Jacob Krag bidrog til stemningen med sang, guitar, mandolin- og melodica-musik. Og til stor fornøjelse for såvel musikerne som publikum gav celist Andreas sig til at jamme med.

Nogle af de fremmødte var kørt hele vejen fra Vejle for at være med, og forfatterens færøske veninde, Helena Dam á Neystabø kom på gæstevisit fra Tórshavn.

 

 

 
   
 
   
.