Lisbeth Nebelong
   


ffForsiden
vvTrilogien
vvTuren går til
vvForedrag
xxMøde i mol
Når engle
spiller Mozart

Færøblues
Artikler
Sidste nyt
Pressefotos 

Om Møde i mol

Møde i mol er historien om mennesker, hvis liv blev forbundet med atten forunderlige øer. Fra de som unge rakte ud efter stjernerne over Nordatlanten, til de som midaldrende må indse, at ikke alt blev som de havde forestillet sig. Noget er uigenkaldeligt forbi, mens andet endnu kan nås.

Færøblues er dannelsesromanen om færøske Kári fra dreng til ung mand i tressernes og halvfjerdsernes Tórshavn. Når engle spiller Mozart et moderne kvindeportræt af den 44-årige advokat Lisa, der i 2000 sendes tilbage til Færøerne, hvor hun konfronteres med fortidens længsler og skygger.
Møde i mol foregår i 2006 og krydsklipper først mellem Lisa i København og Kári, der bor i Stavanger som Kåre, er cellist, norsk gift og far til to. Til sidst mødes de to barndomsvenner og ungdomselskede igen på Færøerne.
Med på sidelinjen i Møde i mol er også Erik, Lisas bror og Kåres ungdomsven, bl.a. i form af udvalgte breve til vennen.

Møde i mol er både en selvstændig historie om modne menneskers livsvalg og indgår samtidig i en trilogi om kærlighed og venskab på tværs af tid og grænser. En fortælling om det dansk-færøske kulturmøde. Og om udviklingen i Norden fra halvfjerdserne til nullerne.

 


 

Omslaget til romanen er udarbejdet af den færøske billedkunstner og illustrator, Edward Fuglø. Bogen, der er på 215 sider, udkom 20. marts 2014 på Hovedland.
Læs pressemeddelelsen fra forlaget her

 
   
.